The perks of being a wallflower

because I'm a wallflower, I express it all here in my humble abode.





Terlambat! Keseorangan~
 
Tuesday, 11 November 2014 






Hi.. hari ni miena terlambat bangun. Uwaaa~ tak dapat pergi kelas tambahan :( Ni semua gara-gara baca komik semalam xD Alaa~ macam mana kalau cikgu ajar Lizzy pembubaran je? Nanti saya kena jumpa cikgu sorang-sorang lah? =,,= Andwae! (pembubaran tu tajuk akaun yang kami ulangkaji)
Tapi nak buat macam mana kan? terpaksalah. Lagipun ni salah miena sendiri. Sape suruh bangun lambat kan? :3 Sah esok bila jumpa Lizzy mesti kena basuh cukup ni >.< Huhuuu~ takut~ xD

Tapi kan, macam mana kalau HP datang dan saya tak datang??? Oh, tidak! takpelah, nanti tanya Lizzy sama ada HP datang ke tak :3 Tapi nanti Lizzy belasah miena sebab tak berabih tanya pasal HP. Macam mana erk? ah, bio lah. Biarlah kalau si HP datang pun. Kalau HP datang bukan miena tegur dia pun kan? miena tahu yang miena ni pengecut bila bab-bab nak tegur si HP ni :3





Sekarang ni, balasan utuk miena sebab bangun lambat. Mak ayah takde kat rumah sebab ayah teman mak pergi klinik. Kak long pulak pergi U. Eijah kat negeri sembilan. Rizwan lak kat sekolah lagi. Tinggallah keseorangan miena kat rumah ni. hmm. Bosan betul bila tak pergi sekolah ni. Taktau nak buat apa. Eiyla pun tak pergi kelas tambahan jugak. Ingat nak ajak Eiyla pergi kedai tapi takut dia penat sebab semalam kami main kat taman 'agak' lamalah jugak :3

Nak ajak Dira tapi baru teringat rumah dia jauh. Malas nak jalan kaki sebab takde sape yang nak antar. Biasa saya pergi rumah Dira sebab ada orang hantar macam ayah yang hantar dan kadang-kadang tu tumpang Lizzy  :3 Nak call tapi takde kredit plak. dah lebih sebulan tak topup ni. Nasib baik expired date bulan Dec ni. Time tu lah baru topup . hehee~ :3

Sekarang ni otak betul-betul tepu. Taktau nak taip ape dah. Dah lah awal pagi lagi rajin update blog. Biasa malam baru update. Ni semua penangan kebosanan ni. Dahlah. Sekarang ni rasa bosan pulak menaip panjang-panjang. Yang membaca lagilah bosan kan? Mesti tak sabar-sabar miena habiskan ayat terakhir kan? :3

Hahaaa... sekarang barulah betul-betul miena nak blah dari sini. Ececeh.. ayat. Fuh! xD Okaylah. Sampai di sini saja coretan miena pada kali ini. Kalau miena ade story lagi, miena update malam ni lagi ya. Kalau tak sambung esok je lerr :3 K,Bye! :D

WISH ME LUCK ON THIS 20TH NOV

ASSALAMUALAIKUM :D



Copyright ©.Layout by:Evangelista. All right reserved 2011-infinity.