The perks of being a wallflower

because I'm a wallflower, I express it all here in my humble abode.





Present For You!
 
Tuesday, 11 November 2014 




Hi.. terima kasih sebab masih sudi baca entry saya pada kali ni lagi :3 saya menghargai sangat-sangat xD Untuk tajuk entry kali ni ialah saya nak bagi something kat HP! (sila baca post sebelum ni utk mengetahui apa itu HP ) Nak tahu hadiah apa? rahsia! saya cuma boleh bagi gambar kotak je :3
Kotak ni pun baru beli masa lepak ngan kawan petang tadi. punyalah susah nak pilih sebab saya taktau yang si HP ni suka warna apa :3 Nasib baik dapat petunjuk dari BF si Lizzy. Kalau tak, memang hentam jelah beli warna apa-apa je.

(warna reben tu merah. HP suka pakai baju merah menurut BF si Lizzy ni)

Maaflah. Hanya boleh tunjuk kotak je. Isi dalam tak boleh :3 Saiz kotak tu taklah besar sangat. sebesar tapak tangan je. Bukan CINCIN eh! :3
Nak tahu apa tujuan saya bagi hadiah dekat HP? sebenarnya bukan hadiah tapi lebih kepada untuk digunakan masa hari saya bagitau something kat diaa~ saya akan gunakan hadiah ni! Hope dia terima! Doakan saya ya! Oh ya, hari ni saya tak ceritakan pengalaman saya dengan HP sebab saya tak jumpa dia dan HP tak datang kelas tambahan tadi! Sedihnya! Kawan HP je ade iaitu Capital H :'(
Tapi takpelah. Sebagai ganti saya akan share plan saya ni :3  Korang semua rasa dia akan terima tak? Dia takkan hina pemberian saya ni kan? Hope takdelah sampai macam tu sebab sebelum ni dia memang hormatkan orang atau lebih tepat lagi malu =,,=

Tapi takpelah. Dah itu pilihan saya kan? Lagipun saya gembira apaa~ :3 Doakan saya dia beri respond positif ya! (paham-paham je lerr :3)

Okay lah. saya rasa sampai di sini sajalah entry kali. Lagipun saya takde benda nak citer dah. Saya tak jumpa HP hari ni (TT_TT) So, takde citer nak share kat korang sume :( maafkan saya :(
Tapi esok ada kelas tambahan lagi! Hope dia datang! dapatlah saya jumpa dia lagi! ^^ Okay, tu saja! Bye! :D

WISH ME LUCK ON THIS 20TH NOV

ASSALAMUALAIKUM


Copyright ©.Layout by:Evangelista. All right reserved 2011-infinity.