The perks of being a wallflower

because I'm a wallflower, I express it all here in my humble abode.





Others story
 
Saturday, 29 November 2014 




hai.. untuk entry kali ni, miena akan updated story miena. Entry kali ni miena dah tak citer tentang HP dah. Miena akan try stop.






Okay, now miena nak story yang satu minggu ni miena hanya stay kat rumah je sebab untuk paper SPM dah habis! Yeayy! miena bolehlah lupakan sekejap tentang pelajaran kan? :3
Hehehe.. tapi miena tak boleh bersenang lenang sebab takkan miena nak jadi penganggur terhormat pulak? mana duit masuk kalau macam tu. Sudahlah 24Dis ni miena rancang nak hang out dengan kawan2 miena. mana nak cekau duit kalau tak kerja kan? So, rasanya dah genap seminggu dah miena try apply kat mana-mana kerja. Semua belum contact miena lagi. Hanya KFC je dah confirm sebab al-maklumlah sebelum ni miena ade kerja kat sana time raya :3 So, daripada pekerjaan kat KFC tu pun miena terlepas better miena apply kat situ je kan? hmm...




Untuk dipendekkan citer, miena dah pun apply kat KFC. Siap dah kena inject dah ni. Entah ape nama jenis Injection dia pun miena taktau. Dypot ke Thypot ke ape entah :3 No komen :3
Lepas kena inject tu miena pun terus hantar borang then mereka pun kasi miena baju staff KFC. Aikk?? cepatnya kasi baju?? HAHA.. whatever.. janji miena dah confirm masuk kerja sana :3
Tapi shift miena belum ditentukan lagi sebab mereka tak contact miena lagi. Harapnya miena tak selalu dapat shift malam lah. Bukan apa, miena sakit. Doktor cakap miena tak boleh kena selalu angin malam. Kalau tak badan miena bengkak-bengkak. Tapi kalau mereka paksa miena buat shift malam jugak, terpaksalah miena serahkan surat doktor kat manager tanda bukti yang miena tak tipu :3

Okaylah, rasanya ni jelah kot yang miena nak updated. Lagipun miena hanya perlu menunggu panggilan KFC je :3 Takde story ape2 dah yang miena boleh share ngan korang semua :(

Kbye2 :D

ASSALAMUALAIKUM :D


Copyright ©.Layout by:Evangelista. All right reserved 2011-infinity.