The perks of being a wallflower

because I'm a wallflower, I express it all here in my humble abode.





HP duduk sebelah saya! xD
 
Saturday, 15 November 2014 



(Patut ke miena buat macam ni masa 20th Nov?? Uwaa~ malunya :3)

Hi! Hari ni miena gembira sangat! >.< Nak  tahu sebab apa? HP datang kelas tambahan tadi dan duduk sebelah saya! xD Mula-mula miena ingat HP akan duduk sebelah Lizzy sebab sebelah Lizzy pun kosong tapi HP duduk sebelah saya! ah~~ gembiranya miena <3 mula-mula miena terkejut sangat! Thanks to Eiyla sebab asalnya tempat yg HP duduk tu tempat asal Eiyla tapi disebabkan Eiyla nak belajar dari Lizzy, maka Eiyla pun duduk dekat antara miena dan Lizzy :3 Ni yang sayang lebih dekat Eiyla ni :3 
Disebabkan tindakan HP masa kat kelas tambahan tadi, sekarang miena dah ada keberanian nak exposed semua kat HP :3 Doakan miena agar berjaya ya! :D Tapi tadi sedih jugaklah sebab tadi ada lelaki ni cakap ade pompuan suka HP :3 Tapi nasib baik HP buat muka. Comel giler HP buat muka. Tapi tak sempat tangkap pulak :3 
Utuk reader semua, miena ada lampirkan gambar HP duduk sebelah miena bagi yang tak percayalah. Maaf miena kaburkan sebab takut ada yang cam miena dengan HP. Lagipun miena belum official lagi dengan HP. Kalau dah, nanti miena post gambar HP dengan nama yang sebenar eh. harap bersabar. Tapi kalau benda tu tak jadi, miena akan delete semua post tentang HP sebab miena akan cuba lupakan HP. Tarikh deadline adalah 24Nov sebab time tu miena akan tahu jawapan dari HP . Hope berjaya! >.<












Oh ye, thanks to Lizzy sebab sudi jadi camera woman untuk miena. Nasib baik HP tak nampak Lizzy amek gambar kami senyap-senyap. Kalau tak memang kantoi habis. Tak lupa juga kepada Eiyla yang membantu Lizzy berlakon sedang berselfie :3 

Okay, miena rasa setakat ni jelah yang miena nak updated. dah kering dah idea ni. Btw, doakan miena 20Nov ni. doakan miena agar ada keberanian pada hari tu :3


MIENA AKAN TERUSKAN SEPERTI YANG DIRANCANG

WISH ME LUCK ON THIS 20TH NOV

#SPM2014

ASSALAMUALAIKUM :D


Copyright ©.Layout by:Evangelista. All right reserved 2011-infinity.