The perks of being a wallflower

because I'm a wallflower, I express it all here in my humble abode.





Gadis Lonely
 
Thursday, 27 November 2014 




Hai.. Hari ni miena jadi gadis lonely. Taktau nak post pasal apa. Tak mungkin post pasal HP kan? Tu kisah lampau miena. Sekarang ni miena bina masa depan miena sendiri. Mana tau masih ada lagi klon HP kat luar sana tu yang akan tertarik dengan miena. Mana tau kan? itu semua takdir Allah. Hanya dia yang menentukan segalanya :')
Btw, miena nak bagitau lifestory miena kat reader semua setelah miena tau jawapan HP. Miena kena move on dari mimpi ngeri tu semua. Takkan miena nak hidup dengan bayangan hitam jawapan HP kan? So, mulai sekarang miena hanya post tentang kejadian yang berlaku di sekeliling miena. Tak kira siapa. Anei mamak tebar roti canai tu ke, Amoi cantik ke, lantak miena lah. Blog miena kan? Tapi lagi cun kalau miena post tentang kisah betul. Lagi menarik di baca. So, untuk post miena pasal benda yang berlaku kat sekeliling miena, mungkin miena akan post lain kali. Penatlah dalam satu hari tu buat dua post. Internet pun boleh tahan lembab macam siput. Tetsengguk-sengguk. Ni yang hangin badan nak menunggu ni =,,= 
Sekarang ni miena nak melalut tulis pape je. Untuk reader yang baca post miena dan rasa takde pekdah nak baca, dengan senang hati dipersilakan tekan klik 'close tab'. Tak kuasa miena nak layan orang yang tak ikhlas ni =,,= Ceh, miena ni rasa macam kuang ajo pulok :3 Ni semua penangan jawapan HP lah . Ni semua salah dia. Uwaaa~ nak nangis niiihh.. masih takdapat lupakan HP sebenarnya :') Baiklah, untuk reader2 semua yang baik hati dan tak terasa dengan cara penulisan miena, doa2kanlah supaya miena dapat tabahkan hati dan lupakan si HP tu. terutamannya Lizzy, Eiyla, Dira & Rara. Jangan lupakan penderitaan miena ni. hehehe... miena ni ngek betullah. :3 
Okaylah, sekarang ni miena rasa nak hantuk kepala jap kat dinding. Selalu post pelik-pelik. Yang reader still follow baca buat ape. Bazir masa tau. Tapi miena berterima kasih jugaklah sebab korang masih tahan melayan kerenah miena yang entah pape ni. :3
Thanks kepada sesiapa yang masih tahan dengan perangai miena ni. Kalau jumpa kat luar tu, tegur2lah. Miena tak sombong sangat sebenarnya. Miena dah berubah dah. Takdok jeling-jeling dah. Tegur je. Miena ni pijak semut pun tak mati :3 angkat bakul betul =3=





ASSALAMUALAIKUM :D


P/S : JUMPA DI POST AKAN DATANG


Copyright ©.Layout by:Evangelista. All right reserved 2011-infinity.