The perks of being a wallflower

because I'm a wallflower, I express it all here in my humble abode.





BETUL-BETUL TAK SABAR
 
Sunday, 26 October 2014 



annyeonghaseyo! akhirnya dapat jugak saya bukak blog saya yg dah berhabuk ni kan?
      Sebelum tu saya nak share gambar graduasi saya baru2 ni kat presint 16 , Putrajaya! Best? Taklah best sangat sbb ada makelok yg wujud duduk kat sebelah saya masa graduasi tu dijalankn. Nak buat mcam mna, dah takdir saya duk sebelah saya. harap maklum makelok yg duk gatal sebelah saya tu bukan jantan ehh tp saudara terdekat puntianak dan langsuir sekalian. Biarlah saya gelar mcm tu.. mmg patut pun mereka digelar sedemikian. 😠

 Jadi,  kepada siapa yg mengenali Saya dan ingin memaklumkan kepada keturunan langsuir tersebut, Go On. I dont Care. 😏
Jadi berbalik kepada pokok pangkalnya, saya nora nana mmg tak sabo2 nak blah dari skola tu.  Bukan salah skolanya tapi disebabkan anak murid tak dikehendaki dan diketuai oleh geng persatuan budak paling 'HOT' lah kononnya disekolah. Antara ahli jawatankuasanya (AJK) ialah cik zullollu (si tolol) , cik dadar (si telur campur) , cik roh ( rianglah sangat?) Dan dua pengikut menjijikkannya iaitu cik cicak (budak tak cukup umur) dan cik pengembala kering sedunia ( kerempeng) . Berikut adalah nama samaran mereka. Aku takdelah bodoh sangat nak dedahkan nama diorang. Nnti lg senang diorang nak cam aku.

Okaylah.. lain kali aku akan sambung cerita motif aku kenapa buat post ni. Sekarang aku cuma nak kutuk diorang semahu-mahunya aku tp masa mencemburui aku plak. Lain kali lah. Bye. Assalamualaikum . Peace yaw. 😁




Copyright ©.Layout by:Evangelista. All right reserved 2011-infinity.