The perks of being a wallflower

because I'm a wallflower, I express it all here in my humble abode.





KPOP STUFF
 
Thursday, 12 December 2013 




annyenghaseyo~ tengok tu.. kpop sudah maiii xD. okay, kita straight to the point je. asalnya aku nak citer sejak bila aku minat kpop ni tapi tukar topiklah. 'KPOP STUFF'. Nak tahu kenapa tu tajuknya? sebabnya aku dah lama cari barang-barang kpop. terutamanya beg. susah betul nak cari. lagi2 kat area selangor ni. tapi kebanyakkan orang cakap area KL dengan selangor mudah nak cari. tapi asal aku tak jumpa haprak satu kedai pun? tapi akhirnya aku jumpa. tu pun dengan bantuan google search. sampailah aku tau satu kedai ni kat Berjaya Times Square. Nama kedai tu My Star Collection Trading. Tapi orang cakap kat sana mahal-mahal dari Sungei Wang? Oh ya, kat Sungei Wang pun ada. Nama kedai dia aku tak ingatlah pulak >.<.
tapi untuk mengelakkan diri dari terlebih bajet, aku pun contactlah pemilik kedai my star tu. Aku contact bukan melalui phone tapi email >.< aku ni tak kaya sangat sampai sanggup berhabis kredit semata-mata untuk bertanya benda alah tu je :3
Btw, aku taip tentang KPOP STUFF ni bukan sebab aku dah pergi tapi dah nak pergi. maybe 18/12/13 ni mungkin? xD jadi sesiapa yang terjumpa aku tu buat-buat tak kenal ye sebab aku ni malas nak layan orang time tengah cari barang (minta diampun xD)
And the lastly, aku pun nak masuk tidur. Dah lewat sangat ni. Kbye~ jalgayo :DD


Copyright ©.Layout by:Evangelista. All right reserved 2011-infinity.