The perks of being a wallflower

because I'm a wallflower, I express it all here in my humble abode.





birthday party (23.10.2012)
 
Sunday, 28 October 2012 


annyeonghaseyo! bertemu kite kembali!
hehehehehe.... 
setelah nora habis PMR baru nora update blog nora ni.. nie pun nora update sebab nak masukkan gambar..
nak tahu gambar ape? hehehe.. gambar birthday party kawan nora lah! name title pun dah BIRTHDAY PARTY kan? lagi mau terang kaa? hahaha.. see?? dah keluar dah dialek orang cina.. oppss! mianeii~ tak de niat pun nak hina orang cina. jangan salah faham okay tomey2 semua?? hahaha~ :P
first nora nak citer permulaannya..
mula2 kteorg datang sekolah nie cume 4orang je baru datang. NORA, HUMRATUL a.k.a AISA ADI , LYDIA & SYUHADAtu je yang datang awal. accually birthday party double sbb ade dua orang yang same tarikh lahir dye.. HUMRATUL&NADHIRAH. tu lah twin dalam geng kiteorang. diorang bukan adik beradik real tapi seperti yang nora cakapkan tadi. same date =P.
mase nora datang tu awal lagi dari plan kiteorang. birthday party tu start pukul 9 tapi nora datang sekolah macam biase sebab takut hum(name singkatan HUMRATUL) perasan plan kiteorang semua. Nadhirah pulak kiteorang pesan datang pukul 9a.m tp dia dtg pukul 8.30a.m bersama dengan mihun yang atuk dia masak. sebenarnya kiteorang cakap kat NAD&HUM ade jamuan biase2 je. hehehe.. tapi kesian Nad sbb kene tipu dengan Lydia. Lydia pesan kat Nad datang pukul 9 sebab kite orang datang semua datang pukul 9 pagi. padahal tak. SHAFIQAH & FARAHI datang pukul 8.30. seperti yang Nora cakap tadi Nadhirah datang pukul 8.30 and terjumpa nora,hum,lyd & syuhada kat bilik kesihatan. oh ya, sebelum tu cikgu mazlina ade mintak tolong kat kami berempat. cikgu mintak tolong isikan markah SEGAK budak perempaun form 2,3,4 &5. cikgu mintak kiteorang buat kat bilik kesihatan. pastu HUM mintak kebenaran kat cikgu boleh tak gune bilik kesihatan ni untuk buat jamuan(hum taktau birthday party). And cikgu kate okay tapi kene bersihkanlah lepas makan. itupun kalau kotorlah.
then, SHAFIQAH & FARAHI pun datang. Lydia ajak Nadhirah & HUMRATUl keluar sementara kiteorang sume siapkan sume makanan. pastu lydia tibe2 datang bawak ais untuk air. kiteorang pun apelagi buat lah air ribena. hehehe...
then, hum&nad datang. before dia orang masuk, kite orang suruh diorang tutup mata dulu and diorang tutup. kiteorang lak tutup lampu, langsir and kipas supaye nampak macam betul2 surprise. hehehe lepas Hum&Nad masuk, diorang terkejut sebab tak sangka kiteorang akan buat macam tu kat diorang. hehehe.. Nora ade snap gambar utk share kat para blogger. nak tgok? boleh je. korang scroll ke bawah lah sebab banyak sangat gambar tu. lepas habis makan kiteorang kene sambung buat keje yang cikgu kasi kat kiteorang iaitu SEGAK.

ni la keknya. nampak sedap tak? hihihi

acara meniup lilin

ketika memotong kek


perghh lydia.. sedapnye makan. tak ajak pun.


yang tudung kuning tu cubalah teka. hihihi


Shafiqah sedang posing dan disebelahnya Farahi

hadiah hum

Nadhirah sedang menunggu untuk pulang ke rumah


Nad sorok muke =P


still kene buat kerja lepas abis party ='(



Shafiqah khusyuk buat kerja



peace sambil buat kerja. lyd monyok je. apsal?



cara posing syuhada. hehehe



Farahi tengah cari idea utk novel dia sambil tu belek handphone dia.

okaylah. tu je yang Nora nak post setakat ni. Nora dah kering idea dah ni. esok2 Nora update lagi okay? hohoho.. kbye.. :)

p/s: Nora post utk suke2 je bukan utk mengaibkan orang okay! jangan salah faham ye! peace yaw! chaw chin chaw dulu! hehehe~


Copyright ©.Layout by:Evangelista. All right reserved 2011-infinity.