The perks of being a wallflower

because I'm a wallflower, I express it all here in my humble abode.





~ love kpop ~
 
Saturday, 1 September 2012 



Annyeonghaseyo!
hahaha.. sejak bile nora kpop nie.. hehe.. jangan tanya nora sebab nora pun xtahu.
ok2lah.. nora kasi tahu. sebenarnya nora suka sikit2 je mase form 2 tapi biler dah start form 3 ni jadi gile kpop pulak. hehehe.. sume ni sbb citer nougthy kiss lakonan kim hyun joong sebagai baek seung jo. sejak tgok hyun joong nie nora terus suke kpop sbb dye berkarisma sgt. tp baru2 nie nora dah terlampau gile sgt2 sbb munculnye kumpulan baru iaitu kumpulan BOYFRIEND . nak tahu kenapa nora sukakan BOYFRIEND n tak minat dah kim hyun joong? hahaha... nora pun taktahu. maybe sbb dyeorg comel sgt kot? hehehe..
tapi dlm kumpulan BOYFRIEND nora paling suke kwangmin! kwangmin nie ade kembar iaitu youngmin tp youngmin nie nora xminat sbb ramai pesaing. hehehe tadelah.. sebenarnye nora pun taktahu kenapa nora xminat dye padalah dye lagi comel berbanding kwangmin n dye adalah abang kepada kwangmin. korang nak tgok muke dye x? jap eh..
 
 yg nie kwangmin my love. hehehe


   yg nie pulak si abang, youngmin. comel kan? hehehe




nampak x? si abang lagi comel berbanding si adik. tapi nora suke si adik sbb dia tak ramah n dia xpentingkan rupa. kwangmin suke org yg jujur n naif n yongmin pulak suke perempuan yg comel. see? nmpak kan kenapa nora xsuke sgt youngmin? mksud nora ckp yang nora xsuke bukan benci tp kurang minat je. nor asedar yang nora nie xcantik. comel lagilah jauh. hhuuhu
korang nak tgok kwangmin n youngmin bergamba same2? nora bleh je share sbb nora ade bnyak gamba dyeorg sbb kkak nora iaitu katy suke sgt ngan youngmin sbb dye comel.


xpecaye youngmin lagi comel? tgok pic nie
 
yg baju biru tuh youngmin

 
n kalo korang tgok betul2 kan.. kwangmin nie mirip sikit dengan kim hyun joong. tak kenal kim hyun joong ke? ala~ yang hero dlm citer korea NOUGTHY KISS tu. taktahu jugak? second hero dalm citer BOYS OVER FLOWER.

xpecaye? tgok bwah nie:


yg pkai reben tu kwangmin. yang baju biru tu lak kim hyun joong. same kan dyeorang? hihihi


sekarang nora dah habis share citer untuk hari nie ngun korang sume. so, nora nak out dululah sbb nora nak hang out ngun kwan2 nora sat lagi.. kbhaiii! :)
see u in next time ukeee?
muackssss! hehehe :P




Copyright ©.Layout by:Evangelista. All right reserved 2011-infinity.