The perks of being a wallflower

because I'm a wallflower, I express it all here in my humble abode.





i fall in love *maybe xD*
 
Thursday, 3 May 2012 




yep! kite jumpe lg ye! hehe :)
korg sume penah suke sesape x? haha.. mestilah pernah kan? kalo xpernah tu bukan manusia namenye sbb setiap manusia dianugerahkan dengan perasaan yg istimewa yg xboleyh dibeli dgn wang ringgit.
cehh! dah bersyarah pulak nora.. haha.. xpe sbb cita2 utama nora adalah menjadi seorg pensyarah.
tp nora nk jd penulis sambilan jgk sbb nora suke jgk bab2 menulis nie. hehehe.. ukee, kamu semua dah baca novel nora(lagak bicara berirama, kehkehkeh) kat blog satu lg? kalo dah bace best x? nora harap sgt korg bg komen sikit supaye nora akan lebih berhati-hati lg. tp nora baru buat 2 novel n xsiap langsung! hehe.. anak sulung nora bernama KALAU CINTA. tp novel kedua bernama AKU LURVE HAVEANA. hehe.. novel pertama tu baru sampai episod kedua sbb sambungan dye dah hilanglah tp nora akan ikhtiar cari sampai jumpe and novel kedua baru sampai prolog je . yg tu nora xde reason kenapa xsiap lagi.. hahaha :P
berbalik kpd pokok ceritanya, nora nk beritahu nieyh, yg nora dah mule suke seseorg lah tp nora xpasti sbb ade 2 org yg nora mcm suke! haaaaa... mcm mana tuh? hrmm..
tp kan yg peliknye dyeorg ade la pandang nora sekali-sekala tu tp lepas pandang tu mesti xsah kalau x angakat kening dyeorang.. nora rse pelik betullah kenapa dyeorg slalu mcm tu. lepas tuh nora belek muke nora. nora tanye lah kawan nora kenapa, lepas tuh nk tau ape kwn nora yg sorg nieyh bgtahu? dye ckp mcm nie..
"eh, muke kau banyak tepung(bedak) sgt la. bertompok mcm misai pulak tu. kalah pontianak mintak anak. hahaha".
itulah yg kwn nora bgtahu, nora pun kelam kabutlah belek muke nora kat cermin(pinjam dari budak kelas sebelah nora xD) . nora rase mcm nk balik je biler tgok muke nora kat cermin. lg2 biler budak yg nora suke tu nampak. malu beb !! hahaha tp nora still sukekan dye.. :*
kali pertama nora berjumpe dyeorg dekat tangga. yg dekat tangga tu budak form 5 tp yg lg satu nie budak form 3. budak form 3 nie nora jumpe time tolong ckgu. dlm hati nora berckp kenapa la nora xsame kelas dgn dye ek. haha.. okla, nora nk out. mau buat keje skola lorh.. hehehe



tok2 tik tok. nora minta diri dulu ye.. hehe :)





#P/S: sesape yg xtau blog nora lg satu KLIK SINI . tq.. :*



Copyright ©.Layout by:Evangelista. All right reserved 2011-infinity.