The perks of being a wallflower

because I'm a wallflower, I express it all here in my humble abode.





busan yg teramat sgt :')
 
Saturday, 19 May 2012 







Tajuk entry bila baca pun mesti korang dah bosan ini kan?hahaa takpe,kalau bosan
abaikan untuk seketika ya,nak pangkah butang X pun tak kisah..tak bagus paksa orang baca entry kita,tak begitu?heheee nora pun sambil mengolah ayat untuk entry ini dalam
tahap kebosanan yang melanda. 
haaaa~ jadi nora merapu je la okayy? heee~ tp nora memang xtawu nk merapu amende ntah.
hohohohoooo~ sbb idea nora memang dah kosong giler2. jadi nora letak jela gamba ape2. nora letak gamba time pegy bicare berirama, buat projek sejarah n pose mcm2 lah.. okayy x? heeeee~



peace yaw! hehehe >.<




agogo~ montelnye nora~
lizati ayu!




lompat lizati n hanim! jgn xlompat! hahaha~





my geng is happening! :P





mimie ayu.. mirza pulak cantiknye ~ :)







waa~ senyum sampai ke telinga yusra.. ape yg best sgt tu yus?
Hanim pulak control ayu! Hanim memang comel! >.<




hehehe... nie la sahabat nora dari sekolah rendah lagi except hani sbb nora jumpe dye since dari form 1 smpai form 3 but rapatnye mcm dah lame kenal! hohohohoh~


okayyy la.. nora mahu hang out dulu... mahu hirup udara segar hehehe .. kbhaiii :*




see? nora dah teramat boring nieyh.. huhhuhhuhhu :(




hahahaha... nie kalo time nora kat kelas lah.. hohohohohoooo~ xD





Copyright ©.Layout by:Evangelista. All right reserved 2011-infinity.