The perks of being a wallflower

because I'm a wallflower, I express it all here in my humble abode.





throw back semester 1
 
Saturday, 9 January 2016 



hai, lama mina dah tak post kan ? dah berhabuk dah ni. tiup sikit, fuhh fuhh . hehe
alhamdulillah. sekarang ni mina dah masuk sem 2. Erm, mina tak  share pun pengalaman mina masa dekat sem 1 kan ? nak tahu ke ? Erm, meyh lah duduk dekat sikit. Sebenarnya sekadar menunjukkan gambar sahaja. Takkan lah mina nak citer dari mula sampai akhir kan ? bosan sangat tu. hehehe.
Okay, this is the first photo for my first semester in KUIS.

okay, ni masa pendaftaran. Bulan puasa tu. tak nampak betapa matahari tegak atas kepala ? Panas sangat-sangat TT_TT sedih je bila tengok mak balik rumah. macam tak percaya yang mak akan tinggalkan mina kat KUIS ni TT_TT

yang ni pulak roommate mina. tapi sebenarnya ada 8orang roommate mina. yang tak cukup tu balik rumah. Ramai kan roommate mina? hehehe. Btw, time ni kami tengah jogging kat tasik KUIS :D



 yang ni pulak time program mentoring. Tahu tak mentoring tu macam mana ? hehe, macam zaman sekolah dulu jugaklah tapi yang lebih mendekati mentor kami :D kami ni macam2 aktiviti ada tau. contohnya macam program mentoring, usrah, pencetus ummah, dan lain-lain lagi. so, agak busy lah jugak untuk asasi ni. Mina bukan SIJIL tau :D

haaa.. tibalah time untuk classmate. Inilah classmate mina. Lelaki cuma ada 4orang je. yang Seorang lagi tak hadir sebab ada masalah family. Sikit kan lelaki dalam kelas kami ? kesian betul. hehehe

okay, yang semua dah lengkap dah ahli-ahli roommate mina. cuba kira kepala sekor-sekor. cukup lapan kan ? kalau tak cukup mai habaq dekat mina :D time ni kami hangout pergi KLCC sebab dah nak habis sem. maybe untuk sem2 nanti kami dah tak sebilik dah TT_TT

okay, ni lah najihah Bakri. orang yang Mina rapat sangat kat asasi ni. orang yang selalu teman mina basuh baju tengah-tengah malam. orang yang sanggup teman mina masa mina takboleh tido tengah malam. thanks jihah. All the best untuk sem2 ni :)

okay, tu jelah yang mina post untuk sem 1 . no more story about fikri :) untuk story sem 2 tunggu FEBRUARI 2016 :D





Copyright ©.Layout by:Evangelista. All right reserved 2011-infinity.